dresytovarna

ساخت وبلاگ

26. dubna porazil Manchester City doma Arsenal 4:1. O dva zápasy méně byl Manchester City pouze 2 body za Arsenalem. V posledních 12 zápasech Premier League proti Arsenalu si Fotbalové Dresy Manchester City udržely kompletní vítězství, když vstřelily 33 branek a inkasovaly 5 branek. Poslední vítězství Gunners proti Manchesteru City v lize se datuje do roku 2015. Fanoušci v Fotbalové Dresy Arsenal se ale stále nemohou ubránit pocitu zklamání.

De Bruyne zaznamenal 2 góly a 1 asistenci, s úspěšností přihrávek 75 %, 2 klíčové přihrávky a vytvořil si 2 důležité příležitosti. Po zápase byl také zvolen mužem zápasu. Harland přispěl 1 gólem a 2 asistencemi.

7. minuta Stones dlouhým pasem ze zámezí. Harland se zbavil soupeře, aby získal míč, pak přihrál míč De Bruyneovi, ten střílel nízko nad obloukem, Manchester City 1:0! 45+1 minuta, Manchester City měl volný kop v přední části hřiště, De Bruyne poslal míč do pokutového území, Stones hlavou skóroval. Čárový rozhodčí zvedl praporek, aby signalizoval ofsajd. VAR ale nepotvrdil žádný ofsajd. Manchester City 2:0! 54. minuta Arsenal chyboval ve středu hřiště. Manchester City ukradl míč, pak ho Harland přihrál De Bruyneovi, ten střílel nízko a skóroval, Manchester City 3:0! 86. minuta Rohový kop Arsenalu, křižnou přihrávku provedl Trossard, Holding se prosadil a skóroval, Arsenal 1:3! 90+5 minut, Manchester City hrál v přední části hřiště. Beardo Silva přihrál míč na vrchol oblouku, Holding ho zablokoval, pak míč dosáhl Harlanda, ten zatlačil a skóroval, Manchester City 4:1 Arsenal.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy Manchester City,Fotbalové Dresy Arsenal, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 76 تاريخ : پنجشنبه 7 ارديبهشت 1402 ساعت: 19:08

V klíčovém týdnu zápasu Premier League přitáhlo „finále“ Manchesteru City proti šampionátu Arsenalu pozoost všech, zejména těch fanoušků, kteří nosí Fotbalové Dresy Manchester City a Fotbalové Dresy Arsenal. Tato hra Pravděpodobně rozhodne, kdo bude v této sezóně mistrem.

Pro fanoušky, kteří nosí dresy Leeds United, je však zápas proti Lester City důležitější, protože tyto dva týmy obsadily 16. a 17. místo, oba na hraně sestupu. Poražený tým může sestoupit do EFL Championship.

Tottenham a Manchester United se ve čtvrtek střetnou v Londýně. Pokud Tottenham prohraje, Manchester United si téměř zajistí pozici v první čtyřce, zatímco Tottenham přijde o kvalifikaci o Ligu mistrů UEFA. Pokud Tottenham vyhraje, rozdíl mezi ostruhami a čtvrtým se sníží na 3 body, díky čemuž budou fanoušci v dresech Manchesteru United vidět naději znovu soutěžit o vstupenku do Ligy mistrů.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy Manchester City,Fotbalové Dresy Arsenal, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 73 تاريخ : سه شنبه 5 ارديبهشت 1402 ساعت: 18:48

Od zisku titulu v roce 2004 nebyl Arsenal téměř dvě desetiletí schopen získat další trofej. Není to tak, že by Arsenal neměl šanci. Během tohoto období měli ve středu ligy mnohokrát obrovský náskok, ale v závěrečné fázi remizovali nebo prohráli, čímž zmařili mnoho šancí na zisk mistrovského titulu.

Tolik fanoušků v Fotbalové Dresy Arsenal bylo po remíze se Southamptonem velmi znepokojeno: je to náš osud? Carragher, který hrál v Fotbalové Dresy Liverpool, však není tak pesimistický jako někteří “fanoušci zbraní“. Řekl: "Současná situace Arsenalu v ligovém šampionátu není na pokraji vyhynutí, ale středeční zápas proti Manchesteru City bude jejich poslední šancí k úplné sebezáchraně. Iniciativa je stále v jejich rukou!"

Na cestě za šampionátem nemá Arsenal mnoho remíz, které by mohl promait. Po tomto zápase vedou v tabulce nad Manchesterem City pouze o 5 bodů. Mají o dva zápasy více než Manchester City. Teoreticky mají téměř stejné skóre jako Manchester City. Arteta přiznal, že mužstvo ve hře dělalo neomluvitelné chyby, "Zase jsme se tlačili do rohu a na začátku zase lacině připouštěli míč. Nemůžete dostat tři góly v řadě v zápase."

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy Arsenal,Fotbalové Dresy Liverpool, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 89 تاريخ : يکشنبه 3 ارديبهشت 1402 ساعت: 17:51